španělština zdarma

Vítejte na webu pro výuku španělštiny!

Komentáře k článku: Vítejte na webu pro výuku španělštiny!

 

diky moc za dalsi super stranky. anglictinu vyuzivam hodne, spis teda jako lektorka a tady si to zkusim i z ty druhy stranky.

drzim palce a preju at se dari

Odkaz na příspěvek Příspěvek od MichaelaL. vložený před 15 lety

diky moc za dalsi super stranky. anglictinu vyuzivam hodne, spis teda jako lektorka a tady si to zkusim i z ty druhy stranky.

drzim palce a preju at se dari

Re:

Díky :)

Komunikace vers. konverzace

Hola*
Takže jsem skončila s kursem španělštiny pro začátečníky, kde jsem se za půl roku nic nenaučila, a přecházím na autodidaktiku s pomocí těchto stránek :shock: :-) :shock:
Hola, hola..nechce si někdo jen tak nezávazně písat ve španělštině? :-D

Dobrý den, stránky jsou skvělé :-) mohla bych se zeptat, nevím, jestli jsem to tady někde nepřehlédla, ale proč nemají články označenou úroveň?

Re:

Kdysi tomu tak bylo, ale s přechodem na nový vzhled stránek se některé vlastnosti potlačily. Pruh obtížnosti zatím nebude.

Defaultní ikona uživatele
ikona neznámého pohlaví mathe

Jsem hrozne ráda že jsou i stránky na výuku španelštiny, je to vlastne 2. nejrozšířenejsší jazyk a k tomu mi španelé přijdou jako hrozne milí a společenští lidé a jazyky me baví,takže jdu se učit :)

Defaultní ikona uživatele
ikona neznámého pohlaví Neregistrovaný uživatel

Tak tohle je skvělé, když mi anglická nluvnice začne přerůstat přes hlavu, hodím si oddech tady… Můžu se zeptat za jak asi dlouho se rozjede část pro začátečníky? Díky a stránky vypadají fakt dobře, držím pěsti. 8-)

Re:

S největší pravděpodobností od nového kalendářního roku.

Paráda, špáňu se doma učím sama, tak vím kde budu hledat když budu potřebovat pomoc xP. učím se 3 jazyky takže pomoc opravdu potřebuju xDDD :-D

Dobrý den. Jsem naprostý začátečník,mám v úmyslu koupit si nějakou učebnici španělštiny, může mi někdo poradit? Máte zkušenosti s nějakou učebnicí Španělsko/Anglic­kou? Díky.

Defaultní ikona uživatele
ikona neznámého pohlaví marav

Jak začít

Zdravím Marku, španělština se mi jako řeč strašně líbí a rád bych se jí naučil. Můžete mi poradit jak vůbec začít ? Slovesa, podst.jména prostě v čem je základ, ze kterého se pak dá vycházet. Díky, Marek Vokšay

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.