Vítejte na webu pro výuku španělštiny!

Vydáno dne 04.06.2008

Vítejte na těchto webových stránkách, které se zaměřují na výuku druhého nejrozšířenějšího světového jazyka – španělštiny. Ať už je Vaším důvodem, proč chcete umět tuto řeč, její jednoduchost, její krásný zvuk nebo jakýkoli jiný důvod, jste tady správně.



 

Tvorba

V současné chvíli tvořím tyto stránky pouze já, student gymnázia. Mé znalosti nejsou perfektní a ani na profesionální úrovni, nicméně se chci na takovou úroveň dostat a věnovat se španělštině aktivně. Nové články se tedy nebudou objevovat pravidelně každý den, ale vynasnažím se, aby se stránky aktualizovaly co nejčastěji. Na vývoji se můžete podílet i Vy, pokud jsou Vaše znalosti kvalitní a měli byste zájem a chuť.

 

Poděkování

Poděkování patří pochopitelně tvůrcům Help For English, tedy Marku Vítovi a Petru Hudíkovi, kteří poskytují prostor a technologie těmto stránkám.

 

Plán výuky

Tyto stránky budou pracovat ve dvou směrech. Jedním z nich bude kurz španělštiny. Ten je výhodný pro opravdové začátečníky. Začne naprostými základy a s postupem znalostí se bude rozšiřovat gramatika. Druhý směr bude samostatné vysvětlování gramatiky, to je výhodné především pro ty, kteří už o španělštině něco vědí, a chtějí si osvěžit nebo prohloubit své znalosti.

 

Závěrem

Přeji tedy mnoho štěstí při výuce, mnoho zábavy a úspěšné zdolávání gramatiky. V případě jakýchkoli připomínek mě kontaktujte. Takže, jak by řekli Španělé, ¡Felicidades! TTT

Přepis bublinkové nápovědy: