Koukám
Koukám, že jsem tu chvilku nebyla a přibyl další světový jazyk. Nevím, jestli mám hlavu ještě na jeden, ale trošku to zkusím. Držím palce a přeju hodně štěstí.
Komentáře k článku: Vítejte na webu pro výuku španělštiny!
Koukám
Koukám, že jsem tu chvilku nebyla a přibyl další světový jazyk. Nevím, jestli mám hlavu ještě na jeden, ale trošku to zkusím. Držím palce a přeju hodně štěstí.
Koukám
Re: Koukám
Děkuji. Snažím se vyredukovat všechny možné chyby, zatím je to snad v pohodě. Jakákoliv podpora se hodí. Španělštinu určitě vyzkoušejte, je to krásná řeč.
odkazy
na úvodu stránek máte např. odkaz na gramatiku, ale všechny odkazy vedou na angličtinu a ne na španělštinu, takže se všechno musí hledat podle historie, šlo by to opravit
odkazy
na úvodu stránek máte např. odkaz na gramatiku, ale všechny odkazy vedou na angličtinu a ne na španělštinu, takže se všechno musí hledat podle historie, šlo by to opravit
Re: odkazy
Web Španělština ještě nebyl oficiálně spuštěn, bude mít svoji vlastní doménu a samozřejmě funkční odkazy.
Jsem moc ráda, že vznikla zrovna stránka se španělštinou. Od začátku prázdnin se rozhoduji, jaký nový jazyk se učit a nakonec vyhrála španělština. Ještě jsem se do kurzu nepřihlásila, ale příští týden to udělám. Takže děkuju za tyhle stránky a až začnu s učením, určitě je budu navštěvovat stejně pravidelně jako HFE…
Super
No tak tomu říkám parádní překvapení přesně takovýhle stránky jsem postrádal. Jinak pokud se jako já domluvíte anglicky a začínáte koketovat se španělštinou, tak si určitě nenechte ujít internetový kurz „Mi Vida Loca“ na BBC
Děkuji
Pořád jsem nevěděla, kdo mi pomůže se španělštinou. Teď už to
vím. Děkuji
Radka
mmm, to je senzacee…tteeda a tvůrce marius taky, student, pěknéé, hodně štěstí a úspěchůů!! třeba se dostanu s pomocí tohoto aspon na španělsou elementary úroven!
Super!:) Pořádná španělština na webu chyběla! Myslim, že zde budu pravidelný návštěvník:) Děkuju tvůrcům:) Bublinka
Respekt pro Mariuse2 za to že se vůbec rozhodl do toho jít. Ať se daří…
diky Marku a Marku
Když jsem se dozvěděla od kamaráda, že tyto stránky na angličtinu jsou, tak jsem byla nadšená . A ted jsem objevila, že je to i pro španělštinu. To je super. Konecne me znalosti trosku oprasim
Re: pomoc
No, to je řeč! Napiš mi na mejl nebo soukromou zprávu. Domluvíme se.
Další pomoc
Ahoj,
pokud by se ti hodil ještě někdo do týmu, tak se nabízím, byla jsem tři
roky na česko-španělském gymplu, pak nějakou chvíli ve Španělsku (a ted'
jsem teda ve Francii, ale tak to je detail) a ráda pomůžu ;)
Další pomoc
Ahoj,
pokud by se ti hodil ještě někdo do týmu, tak se nabízím, byla jsem tři roky na česko-španělském gymplu, pak nějakou chvíli ve Španělsku (a ted' jsem teda ve Francii, ale tak to je detail) a ráda pomůžu ;)
Re: Další pomoc
Super, jdeme na to:)
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.