Stránky sou super, díky za ně, ale neplánujete nějaký článek o certifikátech jako je to na HFE? Docela bych to ocenil. Díky
Re:
Jaký článek konkrétně? V sekci „Odkazy a recenze“ jich pár o španělských certifikátech je.
Komentáře k článku: Zpětná vazba
Stránky sou super, díky za ně, ale neplánujete nějaký článek o certifikátech jako je to na HFE? Docela bych to ocenil. Díky
Re:
Jaký článek konkrétně? V sekci „Odkazy a recenze“ jich pár o španělských certifikátech je.
Dobry den, Jsem rodila mluvci spanelskeho jazyka. Ucim spanelsky. Mate li zaje o vyuce tak se osvete na cislo 608 13 44 43.
Moc pěkné stránky
Stránky jsou super. Vysvětlení gramatiky je přehledné a srozumitelné, to jsem potřebovala. Díky
Bych
Stránky se mi hrozně líbí a rozhodně mi hodně pomohli. Nikde se ale nemůžu dočíst, jak se dělá „bych“. A bohužel ani nevím, jak se to řekne… To bych postrádala ;o)
ahoj, jsou to super stranky, jen by me zajimalo, da se nekde nastavit, abys dostal treba mail, kdyz na tebe nekdo reaguje v diskusi, aby to tu clovek nemusel porad prochazet? dik moc
Mirda
Ahoj chtela jsem se zeptat, na jake urovni jsou statnice ze spanelstiny?Nejakej ten rok uz se ucim,ale jen jako samouk..dekuji
Re:
Mám takové tušení, že ne.
dekuji uz jsem ho nasla
Re: Re:
ouk, neva.
Ahoj, na tuhle stránku jsem narazila náhodou a moc se mi líbí. Jen písničkám jsem moc nerozuměla, doporučuju sem dát nějaké od Nelly Furtado, těm rozumím líp
vyuka spanesltiny
Ahoj, jestli byste nekdo mel zajem o procviceni spanelstiny s rodilym mluvcim, tak volejte: 608 30 32 88 (domluva cesky) nebo 776 32 59 58 (domluva spanelsky a AJ)
Zdravím! chtěla bych se zeptat zda bys neměl zájem prohodit se mnou pár dopisu(mailu) ve španělštině. Hlasím se na vysokou školu na obor španělský jazyk(brno,olmik,ostrava) a rada bych si procvičila slovni zasobu a gramatiku. Pracovala jsem par měsicu ve Španělsku takže vcelku ovládám konverzaci, bohužel tu gramatiku se snažim dohnat kurzem uravnavam si ten jazyk v hlavě jako puzzle:-) Kdybys měl čas a chut(předpokládám, že při zkouškovem otho času moc nemáš) tak mi prosím napiš na mail.Cokoliv tě napadne. A já ti ve španělštině odepíšu. Děkuji:-) S pozdravem Gabka
Dobrý den, poradíte mi jako učitelce DOBROU učebnici pro začátečníky? Učívala jsem z učebnic VEN, chtěla bych něco nového, jednoduchého, kde by byly i poslechy. Učím i Aj, používám The New English File, ktreré mi před lety poradil Marek Vít a jsem s nima nadmíru spokojená.Mám je skoro ve všech úrovních. Španělštinu budu učit jen zač. a mírně pokročilé.Děkuji
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.